Shoptrader over een jarenlange samenwerking met hoge tevredenheid

Shoptrader is een bedrijf met meer dan 10 jaar dedicated e-commerce ervaring. Wij ondersteunen (startende) ondernemingen die hun producten of diensten online willen gaan aanbieden. Middels ons platform beginnen veel ondernemers vaak nog dezelfde dag met hun online verkoopkanaal. Wij hanteren een duidelijke betalingstermijn en versturen op tijd onze facturen. Ook vermelden wij duidelijk welke stappen wij ondernemen wanneer onze factuur niet op tijd wordt voldaan. Gelukkig betaald slechts een klein deel van onze klanten hun factuur niet (op tijd).”

Iemand zonder technische kennis kan op deze manier gemakkelijk een webshop beginnen.

De Samenwerking

Goede communicatie.

“Wij hebben onze debiteurenportefeuille bij verschillende externe partijen uitgezet om te kijken welke organisatie het beste zou aansluiten bij ons bedrijf. Het behaalde resultaat is voor ons belangrijk, maar hoe er wordt geïncasseerd en hoe er met onze klanten wordt gecommuniceerd is misschien nog wel belangrijker. Bij coeo hadden wij het beste gevoel en voelde wij ons ook gehoord. Onze contactpersonen reageren adequaat en snel en dat is voor ons erg prettig als online dienstverlener.”

“coeo werkt met een klantvriendelijke benadering waarbij het incassoproces op een heldere wijze wordt uitgelegd.”

“Vanuit Shoptrader vinden wij het belangrijk dat er zorgvuldig en netjes wordt omgegaan met onze klanten. Het kan immers voorkomen dat een onderneming simpelweg even in zwaar weer zit en daardoor niet kan betalen. Bij veel beginnende ondernemingen is een sterke liquide positie niet vanzelfsprekend. coeo werkt met een klantvriendelijke benadering waarbij het incassoproces op een heldere wijze wordt uitgelegd. Dit heeft geresulteerd in minder afschrijvingen en het behoud van meer klanten. Reageren klanten niet op deze herinneringen? Dan start de gezamenlijk besproken incassoprocedure.”

Het resultaat

Een jarenlange samenwerking.

“coeo werkt met een eigen incasso-systeem dat een helder overzicht biedt waardoor Shoptrader snel en makkelijk kan schakelen met contactpersonen. Daarnaast worden gestelde vragen snel en duidelijk beantwoord. coeo biedt ons een zeer goede service die heeft geresulteerd in een jarenlange samenwerking met hoge tevredenheid.”

“coeo neemt ons veel werk uit handen waardoor er meer tijd is voor interne zaken.”

“Wij zijn al een aantal jaar meer dan tevreden over coeo. coeo is de perfecte partner voor het incasseren van zowel kleinere als grote bedragen. Sinds de uitbreiding van ons behandelend team worden vragen zelfs binnen 24 uur afgehandeld. De lijntjes zijn korter geworden en zo is er contact via verschillende kanalen zoals telefoon, e-mail en Skype. Kortom: coeo neemt ons veel werk uit handen waardoor er meer tijd is voor interne zaken. Wij zijn dus zeer tevreden over de samenwerking!”

Voor Harmony geldt dat groei alleen effectief te realiseren is met behulp van de juiste kennis en strakke processen. Op deze manier worden klanten op een passende wijze geholpen. Heb je de juiste mensen voor de juiste job, dan kan je snelheid maken en groeien. Van Weelde zegt hierbij: “Onze klanten zijn onze assets en ons doel is om deze klanten zo lang mogelijk aan ons te binden. Dat is een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk en bovendien heel leuk om mee bezig te zijn. Dankzij deze samenwerking kunnen wij op een nette manier incasseren, goede resultaten behalen en tevreden klanten behouden.”

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.