Incassobureau Venlo

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Venlo

In het noorden van de provincie Limburg, vinden we de stad Venlo. Doordat de stad grenst aan Duitsland en het nabijgelegen Ruhrgebied is de stad ook erg geliefd bij onze Oosterburen. Voor bezoekers uit binnen- en buitenland kenmerkt de stad zich vooral als winkelstad. De grote winkelcentra aan de rand van de stad bieden huis aan diverse grote merken. Deze zijn vooral geliefd bij de inwoners uit het Ruhrgebied, die maar al te graag hier komen winkelen. Daarnaast worden er door het hele jaar diverse evenementen en concerten georganiseerd in de stad. Maar ook in de historische en gezellige binnenstad is er veel te doen en te beleven.

Economie

De economie in Venlo wordt het meest gestimuleerd door bezoekers uit Duitsland. Op Duitse feestdagen, komt het winkelpubliek graag naar Venlo. Voor de komst van de euro werden de prijzen zelfs aangegeven met de Duitse mark. Veel bedrijven richten zich daarom op de vijf miljoen jaarlijkse toeristen. Maar er zijn natuurlijk ook bedrijven in de stad die zich richten op andere doelgroepen. Voor alle ondernemers is er in 2009 een ondernemersvereniging in het leven geroepen. De vereniging Ondernemend Venlo is actief in de hele gemeente Venlo en gaat onder andere over de vier grote businessparken.

Incassobureau Venlo

De ondernemersvereniging helpt u met netwerken of vragen over het bedrijfsleven. Heeft u echter te maken met niet-betalende klanten, dan wordt incassobureau Venlo aangeraden. coeo Venlo is een afdeling van ons incassobureau, dat u helpt met uw klantenbeheer. Wij zijn uw partner voor incasso Venlo. Onze aanpak is uniek door onze ontwikkelde personal debt flow. We weten zo precies we met welk kanaal, op welk tijdstip uw klant kunnen bereiken. Daarbij zijn de diensten van incassobureau Venlo op ‘no cure, no pay’ basis. Waardoor u niet met extra kosten zit als niet lukt een betaling tot stand te brengen.

Wilt u meer informatie over coeo Venlo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Venlo voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44