Let op!

Oplichters hebben zich op maandag 12 september en dinsdag 13 september 2022 voorgedaan als ons kantoor door een e-mail te sturen met de naam Centraal Invorderings Bureau (CIB Incasso). De oplichters verzoeken u om een schuld te betalen. Neem contact met ons op via [email protected] indien u een email die u ontvangen heeft niet vertrouwt.

> Lees meer over deze phishing-aanval <

010 - 414 54 44 / [email protected]

Contant betalen via Paysafecash vanaf nu ook mogelijk bij coeo Incasso

coeo biedt sinds kort Paysafecash aan als alternatieve betaalmethode. Paysafecash is de perfecte oplossing voor contante betaling waarmee u uw openstaande vordering gemakkelijk en veilig kunt afwikkelen met contant geld, zonder creditcard- of bankrekeninggegevens in te voeren of verstandige financiële gegevens vrij te geven.

Betalingen worden gedaan door het genereren van een barcode tijdens het online afrekenen, die vervolgens kan worden gescand en contant kan worden betaald bij een betaalwinkel in de buurt.

De toevoeging van deze betaalmethode geeft u de mogelijkheid om met contant geld te betalen, zonder hiervoor naar het kantoor van coeo te komen. Wanneer u liever zonder tussenkomst van een bank betaalt, kunt u namelijk gemakkelijk in eigen buurt terecht. Daarbij hoeft u met Paysafecash zich geen zorgen te maken over online fraude of misbruik van persoonsgegevens. Kortom: Een veilige en eenvoudige manier om uw openstaande factuur te betalen.

Hoe werkt het?
U selecteert de Paysafecash betaalmethode in het selfservice portaal van coeo (Mijn coeo). Haal vervolgens uw barcode op via uw Paysafecash account en sla deze op door deze per e-mail of sms te verzenden, de barcode te uploaden naar uw mobiele portemonnee of af te drukken. Met die barcode (welke 72 uur lang geldig is) kunt u dan naar het dichtstbijzijnde betaalpunt gaan. De kassière scant de barcode, waarna u de betaling contant kunt voltooien en een betalingsbevestiging ontvangt.

Het groeiend aantal locaties zorgt voor nog meer gemak. Dankzij het systeem wordt deze betaalinformatie direct doorgegeven aan coeo en haar opdrachtgever, zodat de u direct weer gebruikt kunt maken van de dienst of het product.