The Ultimate Payment Strategy

Op woensdag 13 april 2022 om 10:00 uur organiseerde coeo samen met partner Buckaroo en Enrise een live webinar, gehost door Sander Schimmelpennick. Bekijk de webinar op deze pagina terug!

  • Woensdag 13 April, 10:00 uur
  • Host: Sander Schimmelpennick

Hoe creëer je de ultieme betaalstrategie voor uw klanten en organisatie?

Verkoopt u via een webshop, marketplace of een subscriptionmodel? Bent u op zoek naar verbeteringen en bent u klaar om de volgende stap te zetten in uw betaalproces? Dan wilt u dit webinar niet missen! Op basis van uitgebreide ervaring vertellen de experts hoe u uw betaalproces optimaal inricht. Welke techniek zit er achter een goed betaalproces en wat is het belang van een goed technisch fundament? Hoe richt u het betaal- en incassoproces op zo’n manier in dat ook dit een fijne klantervaring wordt? Met praktische tips bespreken we op dit live streaming event hoe u het maximale effect uit uw verkoopproces haalt.

Terugblik: Webinar "The Ultimate Payment Strategy"

Wie en wat kun je verwachten op het webinar?

Onze partner Buckaroo organiseert het webinar samen met Enrise. Enrise is verkozen tot beste internetbureau van 2020 en met klanten als Simpel en Dr. Oetker een échte specialist op het gebied van e-commerce.

In dit webinar te gast:  Geert Broekhuizen founder & owner van BEAT Cycling, betaalspecialist Flip Roose van Buckaroo, e-commercespecialist Pim van der Linden van Enrise en incassospecialist Roman Berkhout van coeo.

Geert verteld zijn inspirerende verhaal over hoe hij middels een vernieuwende financiële strategie van BEAT de sportclub van de toekomst gaat maken. Het panel geeft best practises en praktische tips m.b.t. het inrichten van je betaalproces. Het panel gaat in op alle do’s en don’ts omtrent het betaalproces voor jouw klant, het inrichten van je e-commerceplatform en het zo klantvriendelijk mogelijk incasseren van openstaande gelden. Tips en food for thought.

De dagvoorzitter is Sander Schimmelpenninck, eigenaar van Tonny Media, een bekende tafelgast in diverse tv-programma’s, voormalig hoofdredacteur van de Quote en natuurlijk bekend van zijn prijswinnende podcast.

Programma

Deel 1: De unieke betaalstrategie van BEAT Cycling
Het huidige wielrennen leeft bij de gratie van de hoofdsponsor. Geert Broekhuizen deelt hoe hij met BEAT Cycling een vernieuwend businessmodel heeft opgezet waarin hun fans centraal staan.

Deel 2: Betalen zonder balen
Hoe richt u het betaalproces zo in dat de klant er een fijn gevoel aan over houdt? Ook als uw klant in het incassotraject terecht komt. Flip Roose (Buckaroo) en Roman Berkhout (coeo) delen praktische tips.

Deel 3: Betalen zonder kwalen
Wat is de ultieme technische inrichting van een betaalproces? En hoe automatiseert u zoveel mogelijk handelingen? Pim van der Linden (Enrise) deelt zijn adviezen en voelt Sander aan de tand over keuzes die hij heeft gemaakt voor Tonny Media.