Bailiff Support Medewerker

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • MBO werk- en denkniveau
 • € 1.935 - € 2.700 o.b.v. 40 uur

In het kort.

In deze belangrijke functie als Bailiff Support Medewerker weet jij als geen ander hoe onze processen werken. Jij houdt de afdeling Collections draaiende dankzij jouw correcte en tijdige verwerking van diverse mails en het behandelen van bepaalde juridische kwesties.

Wat ga jij doen?

Je gaat aan de slag bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In ons Team Bailiff Accounts draag je de verantwoordelijkheid om incassodossiers gereed te maken voor een gerechtelijk incassotraject via een van onze partner deurwaarders. Dit houdt in dat je incassodossiers beoordeelt en compleet maakt met de benodigde documenten. Vervolgens volg je de juiste processen om te zorgen dat het dossier succesvol kan worden overgedragen. Mogelijk kan er nog contact zijn met de deurwaarder die vragen heeft die beantwoord moeten worden.

Je komt te werken in Team Bailiff Support. Het is een gedreven team van young-professionals met een fantastische werksfeer. Het team deinst er niet van terug om de mouwen op te stropen en er voor te zorgen dat een van de belangrijkste bedrijfsprocessen gewaarborgd blijft. Tegelijkertijd is er ruimte voor gezelligheid en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Wat breng jij mee?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar eventueel op flexibele basis;
 • Jij bent nauwkeurig en zelfstandig;
 • Jij bent iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Jij hebt ervaring met digitale-administratieve systemen en processen;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je bent niet bang om vanuit de 34e verdieping naar de skyline van Rotterdam te kijken.
 • Jij bent in staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij jou?

25 vakantiedagen op fulltime basis
Trainingen & Cursussen
Doorgroei- mogelijkheden
Pensioenopbouw
via BrandNewDay
Onbeperkt opleidingsbudget
Alleo: Individueel keuzebudget
Vergoeding van reiskosten
Thuiswerk- vergoeding
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Iris van Collections?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters

  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

  Deze vacature is verlopen!

  Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.