Let op: ‘coeo Incasso’ is de nieuwe naam van Centraal Invorderings Bureau (CIB)

Vanaf 10 januari 2022 gaat CIB verder als coeo Incasso (spreek uit als: “kooweejoo incasso”). Meer informatie over de naamsverandering leest u hier.

Incasso Support Medewerker

In deze belangrijke functie als Incasso Support Medewerker weet jij als geen ander hoe onze processen werken. Jij houdt de afdeling Collections draaiende dankzij jouw correcte en tijdige verwerking van diverse bestanden.  

 • Per direct
 • 32 uur
 • MBO werk- en denkniveau
 • Collections
 • € 1.900 - € 2.500

Wat ga jij doen?

Je gaat aan de slag bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In ons Team Purchase Accounts draag je de verantwoordelijkheid om incassodossiers gereed te maken voor een gerechtelijk incassotraject via een van onze partner deurwaarders. Dit houdt in dat je incassodossiers beoordeelt en compleet maakt met de benodigde documenten. Vervolgens volg je de juiste processen om te zorgen dat het dossier succesvol kan worden overgedragen. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint je dag met een heerlijke verse kop Man-met-bril-koffie, terwijl je vanuit de 34e verdieping neerkijkt op de skyline van Rotterdam. Voordat je richting je werkplek loopt, word je al begroet door collega’s van verschillende afdelingen – want ja, iedereen kent elkaar bij coeo!
 

Wanneer je eenmaal zit, kijk je nog even om je heen en hoor je hoe jouw collega’s de highlights van hun weekend met elkaar delen. Als Incasso Support Medewerker start je vervolgens met een dagelijkse kick-off. Hierin bekijken en verdelen we de dagelijkse agendapunten onder je collega’s. Dit zijn er vandaag aardig wat. 

Je gaat aan de slag met het op orde maken van incassodossiers voor overdracht naar onze deurwaarders. Waaronder het verzamelen en beoordelen van diverse documenten. Vervolgens komen de eerste klantverzoeken binnen. Dit pak je op met de collega’s van Team Purchase. 

Voor je het weet is het alweer tijd om te lunchen, dit doe je gezamenlijk in onze skybar. Na de lunch werk je met het team de laatste e-mails af, volg je een in-house training van coeo en tot slot bespreek je een aantal complexe dossiers met de teamleider. 

Jouw team

Je komt te werken in Team Purchase. Het is een gedreven team van young-professionals met een fantastische werksfeer. Het team deinst er niet van terug om de mouwen op te stropen en er voor te zorgen dat een van de belangrijkste bedrijfsprocessen gewaarborgd blijft. Tegelijkertijd is er ruimte voor gezelligheid en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 

 

Wat breng jij mee?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar eventueel op flexibele basis;
 • Jij bent nauwkeurig en zelfstandig;
 • Jij bent iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Jij hebt ervaring met digitale-administratieve systemen en processen;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je bent niet bang om vanuit de 34e verdieping naar de skyline van Rotterdam te kijken.
 • Jij bent in staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Nederland;
 • Een salaris tussen € 1.900 – € 2.500 bruto per maand op fulltime basis;
 • Een toplocatie met uitzicht over Rotterdam;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Laptop van de zaak;
 • 24/7 toegang tot online trainingen en cursussen via GoodHabitz om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een energieke en ambitieuze werksfeer waar het motto “Work-Hard-Play-Mariokart” geldt;
 • Een platte organisatie, met een open en informele cultuur, gezellige bedrijfsuitjes en vrijmibo’s.

Bijzonderheden
Het opvragen van referenties is een vast onderdeel van onze selectieprocedure. Bij indiensttreding is het overhandigen van een VOG verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast geworden?

Kun jij jezelf vinden in de deze vacature? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de ”solliciteer” button of stuur jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR: [email protected]. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Margriet van Rikxoort, Recruiter.

Solliciteer nu!

Vragen over deze vacature of over werken bij coeo? Stuur een e-mail naar onze recruiter Margriet van Rikxoort of bel ons gerust.

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

 • Per direct
 • 32 uur
 • MBO werk- en denkniveau
 • Collections
 • € 1.900 - € 2.500

Sollicitatieproces

 1. Stuur ons jouw CV en motivatie
 2. Wat leuk dat je solliciteert!
  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 3. Telefonisch interview
  Onze recruiter Margriet van Rikxoort belt je op om alvast kennis te maken. Hieruit volgt eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op kantoor of, in deze tijden, online.
 4. Eerste gesprek
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en stellen we je allemaal moeilijke vragen.
 5. Tweede gesprek
  Wij zien elkaar nog een keer (online), zodat anderen je ook moeilijke vragen kunnen stellen. Hierbij leggen wij jou eventueel een voorbeeldsituatie voor, waar je ter plekke de tijd voor krijgt om het uit te werken.
 6. Contractvoorstel
  Zijn wij een goede match? Dan doen wij een aanbod dat je niet kunt weigeren. Aan de slag! Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Medewerkers aan het woord

Iris

Incassospecialist / Incasso

“Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

Joris

Oproepkracht Collections / Incasso

“Voor mij als student is coeo een fijne plek om relevante werkervaring op te doen en vooral op een flexibele basis, in de avonduren om mijn studie te bekostigen.”

Aan het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik bij coeo begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels vier jaar geleden en ik werk er nog steeds met veel plezier. Het contact met klanten verloopt soepel en vriendelijk en op de werkvloer is het eveneens gezellig. Onder de werknemers van coeo is veel variatie te vinden qua leeftijd, achtergronden en opleidingen. Het uitzicht op kantoor is daarbij natuurlijk een groot pluspunt.

Ingrid

Financieel Medewerker

“Toen ik het afgelopen jaar begon met werken bij coeo kwam ik meteen in een warm bad terecht.”

Iedereen heet je van harte welkom en behandelt je vervolgens alsof je er al jaren bij hoort. Vanaf dag één heb ik echt het gevoel dat ik hier op mijn plek zit. Er heerst geen voelbare hiërarchie, iedereen is evenveel waard. Mijn collega’s zijn heel behulpzaam en geven je echt het vertrouwen dat je het kan. Bij coeo staan ze er altijd voor open om je iets nieuws te leren. Door middel van eigen projecten krijg jij je eigen verantwoordelijkheden. Dat maakt het elke keer weer leuk en uitdagend. Elke dag ga ik fluitend naar mijn werk, en voel me ook echt trots dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Martijn

Financieel Medewerker

“1 Team, 1 Taak.”

Na het afronden van mijn studie ben ik gestart als administratief medewerker bij coeo. In deze functie was ik de rechterhand van de finance manager. In de 6,5 jaren die volgde ben ik klaargestoomd en ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerker en vervolgens eindverantwoordelijke werd voor de operationele planning en debiteurenbeheer. Company-breed gezien heeft iedere medewerker een waardevol aandeel in het resultaat. Wat wil zeggen dat je het met zijn alle doet: 1 team 1 taak!

Merel

Online Marketeer

“coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

Lucienne

Product Owner, IT

“Werken bij coeo bracht mij een grote hoeveelheid hands-on praktijkervaring. ”

Je krijgt de kans om aan veel projecten te werken en ook je eigen project te starten. Ik begon mijn carrière bij coeo en het heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd op IT-gebied. coeo daagt je positief uit in je persoonlijke groei en werkwijze. Natuurlijk is het hebben van vrolijke, vriendelijke en gemotiveerde medewerkers de kers op de taart.

Tara

Casemanager Juridische Incasso

“coeo biedt mij een plaats om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie in de praktijk te brengen en daarnaast waardevolle connecties en vriendschappen op te doen.”

Ik ben 2 jaar geleden bij het coeo begonnen als stagiaire. Ik voelde mij direct welkom door de informele werksfeer en de onderlinge gezelligheid tussen collega's. Als stagiair heb ik meegedraaid en werd ik behandeld als een volwaardige werkkracht.

Deze vacature is verlopen!

Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.