CIB scoort hoog in de MT1000

De beste zakelijke dienstverleners van Nederland

Eerder dit jaar vond het jaarlijkse MT1000-onderzoek* plaats naar de beste zakelijke dienstverleners van NL. Centraal Invorderings Bureau (CIB) is hierbij op de 2e plaats geëindigd in de categorie Credit Management / Factoring / Incasso. 

In dit onderzoek werden zakelijke dienstverleners via de Net Promotor Score beoordeeld op drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en op kwaliteit van uitvoering. CIB is hierbij op de 1e plaats geëindigd van de categorie NPS. Ook in de categorieën klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering scoort CIB aanzienlijk hoog.

In de MT1000 van december 2021 staan Niels de Peuter (voormalig CEO bij CIB) & Roman Berkhout (voormalig CCO bij CIB) met een interessant interview over empathisch incasseren, onze visie op credit management en uiteraard onze toekomstplannen.

*Het MT1000-onderzoek is een initiatief van MT/Sprout i.s.m. Amsterdam Centre for Business Innovation. De resultaten van dit onderzoek worden medio december gepubliceerd.

BUSINESS STORIES MT1000 2021

Lees het hele artikel hier: Empathisch incasseren heeft de toekomst.