coeo Incasso is de nieuwe naam van CIB

Versteviging van onze positie als credit management partner

Centraal Invorderings Bureau (CIB) verandert vanaf vandaag haar bedrijfsnaam in coeo Incasso. De naamsverandering in zowel Nederland als België is het gevolg van de aansluiting bij de internationale coeo Group en de internationale koers die deze creditmanagementorganisatie vaart. Met de wijziging wil coeo Incasso (spreek uit als: kooweejoo incasso) dezelfde uniformiteit en herkenbaarheid uitstralen voor al zijn partners in binnen- en buitenland.

Uniforme uitstraling binnen internationale incassogroep

De oude naam zal vanaf vandaag niet meer gebruikt worden op de website, het portaal en overige communicatiemiddelen. Eerder dit jaar veranderde CIB al de kleuren van de huisstijl na de toetreding tot de coeo Group.

Voor onze opdrachtgevers verandert verder niets, zij kunnen rekenen op dezelfde service en contact met de vertrouwde contactpersonen van de organisatie. Roman Berkhout en Niels de Peuter, voormalig Managing Directors van coeo Incasso, over de naamswijziging: “Met de aansluiting bij de coeo Group in 2020 is onze focus nog meer gericht op onze internationale dienstverlening, met name binnen Europa. Onze dienstverlening stopt namelijk lang niet meer aan de landsgrens. Onze naamsverandering is dan ook een logische stap. In alle landen waar we actief zijn, dragen we dan dezelfde visie en werkwijze uit. Het feit dat we in Europa als groep dezelfde naam hebben en herkenbaar zijn voor onze klanten, getuigt volgens ons van een professionele uitstraling.

Onze bedrijfsnaam of logo in uw communicatie

Mocht u zelf ook gebruikmaken van onze bedrijfsnaam of ons logomateriaal in uw communicatie, dan vragen wij u dit vanaf maandag 10 januari 2022 aan te passen. U kunt het oude logo eenvoudig vervangen voor het nieuwe coeo Incasso-logo via onze Media Toolkit.