coeo NL bestaat 15 jaar

Mei 2022, Rotterdam – coeo NL viert haar 15-jarig jubileum. Van een idee op een bierviltje naar (het onderdeel zijn van) een internationale credit management organisatie. Van een studentenzolderkamer naar de 34e verdieping in de Rotterdam. Van een klein team dat zelf de brieven op de bus doet naar 2,1 miljoen incassodossiers en ruim 500 medewerkers in 6 Europese landen. Van CIB naar coeo. Zomaar een greep uit het 15 jaar ondernemen.

Als jonge studenten gingen Niels de Peuter en Laurens Withagen in 2007 het avontuur aan: het credit management van toen moest persoonlijker, innovatiever, transparanter en van betere kwaliteit. Met een tegendraadse blik en ambitieuze visie wisten zij de incassomarkt uit te dagen om te verbeteren.

Een paar jaar laten sloten Roman Berkhout en Pepijn Meddens aan, wie – samen met een snelgroeiend team – een zeer waardevolle bijdrage lever(d)en aan het doorgroeien van de organisatie op o.a. commercieel en IT vlak.

“Anno 2022 hebben wij nog steeds dezelfde visie, passie en motivatie om het elke dag weer iets beter te doen. Samen met iedereen die ons een warm hart toedraagt kijken wij uit naar de volgende 15 jaar!”, aldus Roman Berkhout, (voormalig) Managing Director bij coeo NL.