Juridisch Medewerker

 • Per september
 • 32-40 uur
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • € 375 o.b.v. 40 uur

In het kort.

Wij zijn op zoek naar een meewerk-stagiair(e) voor onze afdeling Legal & Compliance. Het gaat hierbij om een stageduur van minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden, bedoeld voor gevorderde (of recent afgestudeerde) HBO of WO-studenten.

Wat ga jij doen?

Onze afdeling Legal & Compliance zorgt voor de juridische ondersteuning van zowel onze opdrachtgevers als onze interne organisatie. Als stagiaire van Legal & Compliance zal jij ons team – bestaande uit 3 juristen – ondersteunen in hun dagelijkse taken. Hiernaast zal je ook – afhankelijk van je kennis en opgedane ervaring – onder begeleiding adviezen uitbrengen aan onze collega’s van andere afdelingen, zoals Finance, HR en IT.

Jij gaat aan de slag met:

 • Het onderzoeken van juridische vraagstukken, verzamelen van jurisprudentie en het opstellen van notities;
 • Het controleren van door onze juristen opgestelde dagvaardingen, akten en conclusies;
 • Het onder begeleiding adviseren over gerechtelijke procedures, contractonderhandelingen, beleidsmaatregelen en relevante wetgeving (AVG, Consumentenkrediet, WFT)
 • Het versturen en verwerken van juridische correspondentie en roladministratie van de Rechtspraak;
 • Het verzorgen van dossieropbouw voor rechtszaken (dagvaardingen/akten/conclusies);
 • Het communiceren met cliënten en wederpartijen over zaken van zowel juridische als niet-juridische aard;
 • Het beheren en administreren van contracten en beleidsdocumentatie.

Wat breng jij mee?

 • Flexibel en analytisch denkvermogen op HBO of WO-niveau;
 • 32-40 uur beschikbaar, stagedagen afhankelijk van terugkomdag op school;
 • In staat om zelfstandig en onder tijdsdruk kunnen werken;
 • Accuraat en stressbestendig in denken en doen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse talen in woord en geschrift. Beheersing van de Franse en/of Duitse talen is een pré;
 • Niet bang om vanuit de 34e verdieping naar de skyline van Rotterdam te kijken;
 • In staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij jou?

Laptop van
de zaak
Stagevergoeding van € 375
Doorgroei- mogelijkheden
Hybride
werken
Trainingen & Cursussen
Ruimte voor eigen inbreng
Thuiswerk- vergoeding
Kans op aanstelling
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Iris van Collections?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters

  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.