Incassobureau Almere

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Almere

Met ons incassobureau Almere richten we ons volledig op ondernemers in de bloeiende stad Almere. Almere is één van Nederlands jongste steden. De stad is in een mum van tijd uitgegroeid tot de achtste stad van Nederland qua inwoneraantal. Aan de indrukwekkende moderne architectuur kan je al gauw de leeftijd van de stad zien. Vooral van boven zie je niet alleen alle mooie gebouwen van Almere maar ook hoe slim de stad is gepland. In het centrum hoef je je niet te vervelen. Je kan er lekker winkelen of genieten van de plaatselijke horeca. Ook in de omgeving van Almere is er genoeg moois te zien. Geniet van het water rondom de stad aan het IJmeer, Markermeer of het Gooimeer. Een flinke fietstocht door de polder is ook een aanrader.

Duurzame economie Almere

De lokale economie van Almere is een zeer solide economie die een snelle groei heeft ervaren. Duurzaamheid en circulaire economie zijn belangrijke focuspunten voor de stad. Van de regio is Almere koploper op het gebied van circulaire economie. Binnen de Landelijke economie is dit nog maar een kleine markt waar veel kansen liggen. Dit maakt Almere een zeer aantrekkelijke stad voor ondernemers. Door de groeiende economie blijft de werkgelegenheid groeien. Daarom investeert Almere veel in duurzame projecten die deze circulaire economie ondersteunen zoals hernieuwbare energiebronnen. Middels partijen als PRICE (praktijk- en innovatiecentrum circulaire economie) werken bedrijven en gemeente samen aan een groenere en duurzamere economie.

Incassobureau Almere

Een bedrijvige economie gaat vaak hand met een grote hoeveelheid facturen. Niet elke klant betaald altijd op tijd. Dit kan soms moeilijke situaties opleveren. Om alle ondernemers hiermee te helpen staat coeo met Incassobureau Almere klaar voor hen. Incassobureau Almere neemt uw zorgen weg en zal altijd gepast en persoonlijk te werk gaan. Hierbij is klantbehoud het belangrijkste doel. coeo heeft jarenlange ervaring en met een slaginspercentage van 90% bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw facturen betaald worden.

Weten wat coeo Almere voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44