Incassobureau Dordrecht

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Dordrecht

Dordrecht, door haar bewoners vaak afgekort uitgesproken als ‘Dordt’, is een van de grootste gemeentes van Zuid-Holland en een onderdeel van de Drechtsteden. Dordrecht is van oudsher een van de grootste handelssteden van Nederland. Door de jaren heen nam dit wel af, maar nog steeds is dit goed terug te zien in de binnenstad. De bruisende stad heeft veel bezienswaardigheden, zoals de oude havens, vele monumenten en het Dordrechts Museum. De enorme diversiteit van winkels in de stad, die ook op zondag geopend zijn, maakt de stad een bezoek zeker de moeite waard. 

Economie

De goede ligging van de stad draagt enorm bij aan de economie en de werkgelegenheid van de stad. De scheepsbouw, metaalindustrie en houtindustrie zijn grote economische drijfveren voor Dordrecht. Het havengebied, oftewel de Merwestad, is de zesde zeehaven van Nederland. Ook is de stad actief bezig met de gezondheid van haar inwoners. Zo is er een gezondheidspark gecreëerd, die ook ruimte biedt aan de Sportboulevard; alle bestaande voorzieningen zijn vervangen door een groot nieuw sportcomplex. In het complex is onder meer een ijsbaan te vinden, een sporthal, een turnzaal, een zwembad en nog veel meer.

Incassobureau Dordrecht

In een toekomstgerichte stad met een sterke industrie, is er vaak sprake van grote investeringen. Het is fijn als facturen op tijd worden betaald en afgehandeld. Echter, in de praktijk gaat dit niet altijd zo gemakkelijk. Soms kunnen facturen voor een lange periode openstaan of worden ze zelfs nooit betaald. coeo Dordrecht kan voor uw bedrijf de vorderingen overnemen en zorgen dat de facturen worden betaald. Door onze effectieve aanpak en ons hoge slagingspercentage van 89%, kunt u erop vertrouwen dat we er alles aan doen om de facturen betaald te krijgen.

Wilt u meer weten over de diensten van coeo Dordrecht? We vragen u dan contact met ons op te nemen, we zijn er voor u!

Weten wat coeo Dordrecht voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44