Incassobureau Groningen

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad bruist met de vele studenten die hier zijn gehuisvest. Eén van de jongste steden van Nederland kenmerkt zich door de historische Martinitoren, die niet uit de skyline van de stad is weg te denken. Het uitgaansleven is levendig; er zijn in de binnenstad vele clubs en cafés te vinden, die tot in de vroege uurtjes open zijn. Ook zijn er in de stad veel fietsen en vele kilometers aan fietspaden te vinden. Een Groninger pakt dus vaak de fiets om zich te verplaatsen in de stad.  En zoals de slogan van de stad luidt: “Er gaat niets boven Groningen!”

Economie

De economie van Groningen kenmerkte zich vroeger vooral door haar rijke industrie aan koffie, suiker en tabak. Vooral de productie van suiker biedt veel werkgelegenheid voor de stad. Ook werd er in de stad veel handel bedreven. Sinds de laatste jaren groeit de zakelijke dienstverlening in de stad. Dit gebeurt met name in de IT-sector en Life Siences. Met incassobureau Groningen richten wij ons specifiek op deze regio. De gezellige en sfeervolle binnenstad kenmerkt zich met haar brede horeca aanbod. De horeca is een kleine, maar zeer belangrijke drijfveer in de economie van Groningen. Het is voor de ondernemer prettig te weten dat incasso Groningen ervoor zorgt dat betalingen volgens afspraak worden verricht.

Incassobureau Groningen

Wanneer u verantwoordelijk bent voor de financiën in een onderneming, is het altijd vervelend om achter klanten aan te gaan. Het kost u veel tijd en moeite om deze uiteindelijk te laten betalen, dit neemt incassobureau Groningen graag voor u uit handen. Het is daarom goed om te weten dat onze afdeling Incasso Groningen actief is in uw regio. Met ons hoge slagingspercentage van 89% zijn uw incasso uit Groningen dus in goede handen! Incassobureau Groningen zorgt voor contact met de niet-betalende klant en als deze betaald is, hoort u weer van ons. Dit geeft u een hoop rust en meer tijd om u te focussen op andere zaken.

Weten wat coeo Groningen voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44