Incassobureau Hengelo

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Hengelo

In het oosten van het land vinden we de stad Hengelo. Een compacte stad met de gezelligheid van een dorp. Waar je met gemak van de ene kant naar de andere kant van de stad fietst. Of waar men klaar staat voor zijn of haar buren. Hengelo biedt een ruime en groene omgeving met vele fiets-, wandel- en ruiterroutes. Een ware aanrader voor diegenen die nog nooit een dagje Hengelo hebben gedaan. Maar in de van oudsher industriële stad, is nog steeds veel bedrijvigheid te vinden.

Economie

De economische groei van de gemeente begon tijdens de industriële revolutie. De technische industrie ging daarna een grote rol spelen in het dorp en door de sterke groei kreeg Hengelo al een stads karakter. Er zijn nog steeds een aantal grote fabrikanten in de stad gevestigd. Mede door de goede bereikbaarheid van de stad, is er een divers aanbod van kleine tot grote ondernemingen te vinden. Ook heeft Hengelo een uitgebreid winkelaanbod. Het aantal detaillisten in de stad is ook uitzonderlijk veel in vergelijking met de regio.

Incassobureau Hengelo

Hoewel Hengelo over een divers en breed winkelaanbod beschikt, kampt de stad de laatste jaren met winkelleegstand. Dat komt door de sterke verandering van het koopgedrag van de consument. Bent u hier ook de dupe van, en heeft u last van onbetaalde facturen? Incassobureau Hengelo helpt u graag verder. Daarom is het goed om te weten dat coeo met onze afdeling Incassobureau Hengelo ook actief is in uw regio. Door ons in de arm te nemen, kunt u ervan uitgaan dat wij er alles aan gaan doen om de lopende klanten betaald te krijgen. Wij werken daarnaast met een ‘no cure, no pay’ regeling. U betaalt, wanneer de klant betaalt.

Meer informatie over de diensten van Incassobureau Hengelo? Neem contact met ons op.

Weten wat coeo Hengelo voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44