Incassobureau Lelystad

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Lelystad

Met Incassobureau Lelystad richten wij ons specifiek op het jonge en mooie Lelystad. De stad werd ingesteld in de jaren 80 en in de jaren 90 bloeide Lelystad op tot de stad die we nu kennen. Door haar aantrekkelijke ligging ten opzichte van de hoofdstad en het Gooi werd het een steeds populairdere woonplaats. De stad heeft een gezellig centrum en leent zich perfect voor een heerlijk dagje uit. Je kan er goed winkelen in de winkelstraten of de mega outlet, Batavia stad. Ook de omgeving is zeer de moeite waard en staat bekend om haar mooie natuur. Door het attractiepark, Walibi, en grote evenement zoals Lowlands trekt het gebied het hele jaar vele bezoekers.

Economie Lelystad

Vanwege de ligging van de stad zijn er steeds meer bedrijven die zich hier vestiging. Door de uitstekende verbindingen via weg, spoor, lucht of water leent de stad zich goed voor goederengerichte en logistieke activiteiten.  Vooral de toenemende handel, vervoer en opslag zijn de grootste oorzaak van de economische groei die de stad doormaakt. Aan de rand van de stad zijn er meerdere bedrijventerreinen die uitermate geschikt zijn als locatie voor ondernemers van alle formaten. De verwachte komst van het vernieuwde Lelystad Airport biedt de stad nog meer kansen voor bedrijven. Tevens zullen hiermee duizenden banen worden gecreëerd wat goed is voor de economie van de stad. Lelystad Airport zal een van de grootste regionale vliegvelden van Nederland worden.

Ook de komst van Flevokust Haven heeft ervoor gezorgd dat de stad niet meer weg te denken is uit binnenscheepvaart. Door alle veelbelovende ontwikkelingen zal de Lelystad uitgroeien tot een belangrijke speler in de Nederlandse economie.

Incassobureau Lelystad

Bij een stad met zo’n sterk groeiende economie komt altijd een grote hoeveelheid financiële administratie kijken. Helaas gebeurt het vaker dat klanten hun facturen niet betalen. Via Incassobureau Lelystad helpt coeo u met uw openstaande facturen. Door onze jarenlange ervaringen in het binnen- en buitenland kunnen we u perfect bijstaan in deze moeilijk gevallen. Met een slaginspercentage van 90% bent u in goede handen. coeo zorgt ervoor dat al uw facturen betaald worden.

Weten wat coeo Lelystad voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44